Våra dagishundar

Våra dagishundar

Här är Lupo. Han är Sandra´s egna pojk och följeslagare och han är den som företaget är döpt efter då matte tycker han ser ut som en vit varg. Han är född sent 2016 och är av rasen vitherdehund. Han älskar att leka och älskar andra hundar, både stora och små. Han är en smart herre som själv kommer på lösningar för hur saker och ting ska göras eller hur man kan få någon att leka med han. Han tror att han är en knähund trots sin stora storlek. 

Här är Oscar. Även han är Sandra´´s egna. Oscar är född våren 2011 och är en blandning mellan chihuahua/yorkshireterrier. Han är en herre som gärna är med och bestämmer och vill gärna hålla ordning på dom andra hundarna. 

Han älskar att ligga inne i värmen men också att få sitta i knäet på en när solen lyser varmt. Han är mattes stöttepelare som alltid finns där när man behöver han. 

Aramis här. Han är född 2014 och är en dvärgpinsher. Han är dagisets andra ordningsvakt. Han är en glad kille som älskar allt som heter mat och godis. Han tycker att promender med dom andra hundarna är det roligaste på dagiset. Han vill väldigt gärna gosa med dom människor han tycker om och skämms inte att ta plats i knäet. Han är här hos oss 2 dagar i veckan för att umgås med sina kompisar när hans familj jobbar och går i skolan. 

Hälsa på Gaston. Denna gamleman är oss oss 5 dagar i veckan när matte är och jobbar. Han är född 2010 och är dagisets äldsta hund. 

Han är av rasen labrador vilket oftast brukar betyda glada och godis tokiga hundar, vilket stämmer in väldigt bra på denna herrn. 

Han är en enkel hund som fungerar bra med alla hundar. Han kan från ena stunden ligga och ta det lugnt till från en andra få riktiga stolleryck för att leka med kompisarna. 

Detta är Nemo. Han är född 2011 och är en border collie. Han älskar att leka och vill gärna att man kastar boll till han. En trygg kille som nästan aldrig skäller och är alltid snäll och tålmodig med dom andra hundarna. 

Han har varit med på dagiset redan från första start vilket har gjort att han har en liten extra plats i fröken Sandra´s hjärta. 

Han har en dagis plats på 5 dagar i veckan. 

Här är Ludde. Detta är en glad kille som är född 2015 och är en blandning av chihuahua/papillon. 

Han är en försiktig pojke som tycker om att bli buren och att sitta i knäet. Han fungera bra med alla hundar men vill väldigt gärna lära känna dom ordentligt först innan han börjar att leka med dom. 

Han har en dagis plats på 5 dagar i veckan när matte jobbar. 

Detta är Zero. Han är av rasen tysk spets och är född 2012. 

Zero är en försiktig kille och han är väldigt snäll mot dom andra hundarna, men han håller sig gärna lite för sig själv. Han älskar att bli kliad av fröken och att springa fritt i skogen är det roligaste han vet. 

Zero är här hos oss 2 dagar i veckan när matte och husse jobbar. 

Detta är Nora. Nora är hos oss 2 dagar i veckan när matte och husse jobbar. Hon är född sommaren 2018 och började hälsa på hos oss redan när hon var 3 månader. Hon är av raserna flatcoated retriever/schäfer/border/golden. 

Hon är en försiktig men samtidigt en tuff liten tjej som älskar att gosa. 

Hon är väldigt smart liten tjej som snabbt förstår nya saker. 

Hon älskar att träna så hon samtidigt kan få massa godis vilket är det bästa. 

Här har ni Norton. Han är född 2012 och är av raserna schäfer/golden/dobberman/isländsk fårhund. 

Han är en stor mes som tycker att dom små hundarna är otäcka när dom skäller, speciellt Oscar. Han är världens kelgris som bara vill vara nära. 

Norton hade önskat att han var en liten knähund så han alltid hade fått chansen att krypa ihop inpå oss människor. 

Norton är här 5 dagar i veckan.