Pensionat

Pensionat

Hos oss erbjuder vi pensionat i mån av plats. Våra platser går framför allt till våra dagishundar men man är välkommen att ringa in om man behöver hjälp. 


Vi erbjuder även helgpensionat. Under helgerna är dagiset fritt från dagis hundar vilket gör att vi har möjlighet att erbjuda att ta hand om din hund om du behöver åka iväg, ha liten mini semester eller något annat kul där du inte kan ta med dig hunden. 

Hos oss får hunden antingen bo i mitt egna hem beroende på hur många hundar vi har inne för övernattning eller i ett inrett hundhus uppdelat i 4 rum för största trygghet.

Den kommer få dagliga promenader samt få springa fritt i inhägnad trädgård. 


Vi tar tyvärr inte emot aggresiva eller extremt stressade hundar då vi vill att vistelsen ska vara så possitiv som möjligt för att hundarna. 


Alla Hundar som kommer till oss på pensionat vill vi gärna träffa innan, detta för att vara säker på att hunden trivs med oss personal samt att vi ska kunna se om den kan anpassa sig väl hos oss för att den ska kunna få en possitiv upplevelse under tiden den är här. 


Priser!


Vardagar 1 hund (imån av plats) 300 kr/per påbörjat dygn

Helgpensionat 1 hund, 450 kr/per påbörjat dygn

Storhelger 1 hund (ex, jul, nyår, påsk mm) 600 kr/per påbörjat dygn


Vid flera hundar som kan bo och rastas tillsammans, debiteras fullt pris för hund 1, därefter halva priset för övriga hundar. Gäller endast pensionathundar.